Ledige stillinger

Ekkenberg  Netværk i Slagelse søger en uddannet pædagog til §85

 

Da en af vores kollegaer har valgt at blive selvstændig, ønsker vi at ansætte en uddannet pædagog (30 timer om ugen) til vores team. Vores unge bor her via § 85, der omfatter tilbuddet om støtte i egen bolig. Vores målgruppe er hovedsageligt unge mennesker (ca 18-35 år) med autismespektrumforstyrrelser (ASF), Aspergers Syndrom, ADHD, OCD, Angst, udviklingshæmning og tilsvarende problematikker.

Selvom vores unge er visiteret under den samme paragraf, har de hver deres udfordringer, der hindrer dem i at udfolde sig i voksenlivet, samt finde fodfæste i en verden, hvor de ikke altid føler, de passer ind. Du skal derfor være indstillet på at arbejde med forskellige problematikker og temaer.

Støtte og vejledning i at bo egen lejlighed, uddannelse, beskæftigelse, fritid, relationer/kærester, håndtere økonomi, samt hjælpe de unge til at forstå dem selv også i relation til deres omverden.

Vi laver botræning med individuelt tilpasset pædagogik med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og muligheder. Vores pædagogiske fundament bygger på gensidig respekt, klarhed, struktur, forudsigelighed, genkendelighed, visualisering og verbalisering. Vi anser fundamentet som forudsætning for at kunne skabe tryghed og udvikling for den enkelte. Samtidig tror vi på, at man bedst kan udvikle sig i fællesskab med andre mennesker til trods for diverse udfordringer. Derfor satser vi altid på også at skabe fællesskaber og netværk via sociale aktiviteter.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor arbejdet med relevant borgergruppe. Det vil absolut være en fordel, hvis du er et menneske, der hviler godt i sig selv, er initiativrig, villig til at lære og ikke er bange for nye og til tider svære udfordringer. Hvis du så oven i købet er personen, der kan se muligheder frem for begrænsninger, er loyal overfor trufne beslutninger og kan udstråle gå-på-mod, tålmodighed og glæde på samme tid, så er det dig vi leder efter.

Vi tilbyder en spændende uhøjtidelig arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde på højt fagligt niveau sammen med engagerede kolleger, samt en ledelse, der giver plads og vægter åbenhed og dialog højt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med SL. Der vil blive indhentet straffeattest.

 

 

Vi tilbyder:

En dynamisk og stabil arbejdsplads i konstant udvikling.

En velfungerende og kompetent personalegruppe med få udskiftninger.

Muligheden for at præge den pædagogiske linje, samt komme med tilføjelser til vores tilbud.

Weekendarbejde typisk hver fjerde weekend.

Vagter, der kan strække sig fra 8-22. Fordelt på korte og lange vagter.

 

Vi forventer:

At du er uddannet pædagog.

At du har evnen til at forstå, hvilke udfordringer unge autister møder i hverdagen.

At du har et ønske om at gøre en forskel i forhold til vores beboere.

At du er omstillingsparat og kan agere og bevare roen i en til tider hektisk hverdag.

At du er ansvarsbevidst samt kan iværksætte de nødvendige tilbud til vores unge.

At du er robust som menneske og er godt forankret i dig selv.

At du har en positiv, venlig og humørfyldt tilgang til livet.

At du har gode samarbejdsevner.

At du trives med møder, som involverer diverse samarbejdspartnere, herunder tværfaglige og pårørende.

At du kan tage udgangspunkt i den unge, og arbejde ud fra hans/hendes behov og forståelsesramme.

At du er mødestabil.

 

Hvis du er den kollega, vi glæder os til at byde velkommen i vores netværk, så send en elektronisk ansøgning til jn@ekkenberg-slagelse.dk. Den skal være os i hænde senest torsdag d. 23/11-2017 kl. 13.

Kontakt leder Jürgen Nagel på 27 25 08 06 eller souschef Kim Jensen på 27 87 35 53 for at aftale nærmere eller hvis du har spørgsmål til Netværket eller stillingen. Du kan kontakte os mandag, den 20/11 imellem kl. 16 og 18 eller onsdag, den 22/11 imellem kl. 16 og 18.

Ansættelsessamtalerne vil foregå mandag d. 27/11-2017 og ansættelsen er senest den 01.01.18 eller hurtigst muligt derefter.

Du kan læse mere om os på www.ekkenberg-slagelse.dk